420Smokers.us

presents the best resource for Cannabis enthusiasts.

10 Stoner Problems and Fears that Stoners Experience

Smoking weed is fun and relaxes one from stress,but sometimes stoners experience stoner problems. The problems often manifest due to the stigma that associates with the use of marijuana. But hopefully, the stigma will recede as pot becomes more accepted as a recreational drug. Yes, smoking pot is an ordeal in many places,and as it appears, all stoners experience the same problems. So you may be wondering what stoner problems are. Here is a list of some common stoner problems.

1. You are out of weed

This is the one stoner problem you do not want to encounter. No stash equals a bad day for a stoner. There are many reasons for running out of weed. Probably your supplier failed (quite rare unless he is arrested), you had a couple of friends that smoked it all yesterday,or you do not have money to restock.

Solution:Probably not so helpful but the answer will depend on the problem. No money? Find a job, earn some money get some weed and enjoy your day. If you have to, you can scrape the resin that accumulates in your pipe over time. It will get you some THC.

2. The Munchies kick in, and there is nothing in the fridge

Pot makes you feel hungry, and it can make you eat all the food in the kitchen. Well, your stomach can ruin your buzz,and you do not want this to happen.

Solution: Stock snack in your cupboard at all times. You never know when the munchies will knock and you want to be ready when they do. Delivery services can save the situation, but they are not always reliable especially if you are smoking pot late in the night.

3. You smell like pot

Is that weed I smell or I smell like pot? Nope, you do not smell pot,and yes, you smell like pot. This is a common problem among stoners. The upside is many stoners attract mates due to this smell – you know that birds of a feather thing. The scent can help you identify your fellow stoners. But pot aroma does not always appeal to every occasion, and not everybody appreciates it –whether it is lingering in your room or clothing. You do not want to attend your little cousin’s birthday party having that scent or have your parents give a surprise visit when your room is full of the smell. In short, you just do not want people smelling weed on you.

Solution: The following can help. Try smoking outside, it helps. You can go for edibles or vape instead of burning a blunt. Alternatively, smoke naked or use body spray to mask the smell. Use air freshener if you smoke indoors.

4. You cannot find your lighter

You rolled your stuff or prepared your bowl, right music, drinks and everything is perfect, but you cannot find your lighter. If you have been here, you understand how it can ruin the mood. Your lighter is the easiest thing to lose or misplace.

Solution: You can improvise by using matches and lighter fluid. Use your stovetop to light up a rolled piece of paper. Since you likely to lose your lighter when you carry it outside, buy one that is not pocket-friendly – gives you challenges moving it around in your pocket.

5. Cotton mouth

You are enjoying good bud with your buddies. And once you finish a bowl, all of a sudden your mouth feels so dry. Stoners often experience cotton mouth at some point.

Solution: Although common, you can easily avoid this problem. The answer is simple just have a drink. Always prepare something to sip before you begin smoking.

6. Your dealer got busted

Who will supply you with good stuff at a reasonable rate just like your dealer? This is a tough question,right? What if they track it back to me? The situation becomes even scary. This fear cuts across every stoner in the same position.

Solution:Raids do occur even in corporate institutions. Relax the cops are often more interested in the dealer than the consumer. Find another dealer.

7. Your dealer is not communicating back

You text, “can I get some for $ 30?”Then you wait. In many cases, the problem is not with the dealer. The real stoner problem is what your mind thinks. What if my dealer is busted? If the dealer is busted, will they trace me? Might he or she be dry? Where can I find another dealer? At least you expect some replies for your text,but they are not replying.

Solution: sometimes patience works well here. Just relax, avoid paranoid thoughts and hope all is well.

8. Cops and cop cars

One stoner problem that cuts across many stoners; every car is a cop car. Yes, you are paranoid. Nevertheless, do not assume the absence of police just because you think you are paranoid. They could be anywhere in the parking lot. Cops are the authority. They want to see your license. They can arrest you. For stoners, cops are terrifying beings.

9. Red eyes

Are my eyes red? Some stoners often ask when they smoke weed.

Solution:Just buy some eye drops. They are quite cheap. You can also try sunglasses they are cool.

10. You are skipped in the circle

After taking a few hits of good stuff you soon get high. That’s when stoners find it problematic to keep track of whose turn it is in the circle. You are high the stories are exciting,and you quickly forget who it should go to next and you cannot even tell from where it came. That is not good. Worse is when you get skipped in the circle.

Latest Blogs: